info

TARIEVEN

 

Van trouwuitnodigingen tot het ontwerpen van logo’s of magazines, mijn liefde voor vormgeven is groot. De ontwerpen worden met aandacht voor detail gemaakt en zijn geinspireerd door de liefde en de natuur. Mijn wens is om voor jou een uniek en verfijn ontwerp te maken die past bij jou persoonlijk verhaal.

BewarenBewaren BewarenBewaren BewarenBewaren

STATIONERY

Naast fotografie verzorg ik ook wedding stationery. Met veel plezier en liefde ontwerp ik unieke trouwkaarten op maat. Wedding stationery is een prachtige tastbare herinnering aan jullie speciale dag die jullie verhaal vertelt. Bij wedding stationery kun je denken aan mooie kalligrafie en handgetekende elementen die samen een uniek en prachtig geheel vormen. In combinatie met het afdrukken op fijn papier, gekleurde enveloppen, wax zegels en prachtige linten worden de trouwkaarten geheel naar de stijl van jullie bruiloft gemaakt. Liever geen trouwkaart, maar nog wel op zoek naar een menukaart, vow boekjes, naamkaartjes of originele Save the Date kaarten? Ik denk graag met jullie mee om jullie bruiloft net dat beetje extra te geven.

prijs op aanvraag

“YOUR WEDDING DETAILS TELL THE STORY”

BewarenBewaren BewarenBewaren BewarenBewaren

HUISSTIJL

Het is mijn passie om kleine creatieve bedrijven te helpen door een prachtige huisstijl te ontwikkelen die bij hun past. Ik ontwerp dan ook met veel plezier  verschillende huisstijlen en bied drukwerk aan dat gezien én gevoeld mag worden. Een huisstijl bestaat uit een logo en visitekaartje. Ik word er gelukkig van om creatieve, luxe en handgemaakte materialen toe te voegen die jouw huisstijl een unieke uitstraling geven. Door gebruik te maken van zachte accenten, fijne illustraties en een kleurenpalet, til ik jouw huisstijl naar een hoger niveau. Hierbij kun je denken aan kalligrafie, handgetekende elementen en gouden accenten die samen één ontwerp vormen. Als je dit combineert met een afdruk op fijn papier, prachitge typografie, kleur, inkt of folie kunnen we jouw huisstijl bijzonder maken. Onthoud wel dat het realiseren van een merk tijd kost, maar dat je je met een goed ontwerp ook gemakkelijk onderscheid van de rest.

vanaf €295

“VISUAL BRANDING FOR CREATIVE BUSINESSES”

BewarenBewaren BewarenBewaren BewarenBewaren

INFORMATIE

Ben je enthousiast geworden over mijn stijl, heb je nog vragen, of heb je misschien een idee dat ik niet heb besproken op mijn website, of wil je misschien een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Dat kan allemaal. Stuur me een bericht via het contactformulier en laat me weten waar ik je mee kan helpen.

BewarenBewaren BewarenBewaren BewarenBewaren