Op 29 mei gaven Niek en Martine het ja-woord, dit hebben ze gevierd in de prachtige tuinen van de Hazelhof. Sinds hun bruiloft is De Hazelhof in Rijsbergen toch echt een van mijn favoriete trouwlocatie. De sfeer van de locatie is zo fijn, het is een ideale plek om buiten te trouwen.

We startte de dag bij Niek thuis, waar hij zich ging klaarmaken. Niek had gekozen voor een uniek donkergroen trouwpak van Michael & Giso. Om de spanning er een beetje af te krijgen, dronken ze samen nog een borrel voor vertrek. Martine koos ervoor om haar prachtige jurk aan te trekken bij haar ouders thuis, waar haar moeder haar hielp met het dichtmaken van de jurk.

Terwijl de gasten werden ontvangen in de Vijvertuin, hebben wij de portretfoto’s gemaakt in de tuin en de tuinkamer, een heerlijke nostalgische ruimte met prachtig natuurlijk licht. 

De ceremonie vond plaats in de cirkel, het centrum van de tuin, waar Martine & Niek hun mooie geloften met elkaar deelden. Uiteraard werd er flink gelachen, want aan humor kom geniet te kort met dit  leuke stel!

Onder de appelbomen in de Appellaan werd geproost en gesmuld. Waarna de borrel kon beginnen, onder het genot van een live muziek, heerlijke hapjes en gezelligheid.  En hoe leuk is het dat je wordt verrast door je vrouw die een speciaal nummer voor je zingt! Die zag Niek niet aankomen! 

De dag werd afgesloten met een gezellig Italiaans diner bij Barlucca. Een mooie industriële locatie met gezellige sfeer!

Het was een mooie en relaxte dag, vol liefde, vrolijke mensen, heerlijk eten en gezelligheid. Het was echt een feestje om deze geweldige dag te mogen vastleggen.