The story

Hi, Ik ben Dilani, een enthousiaste fine-art fotografe en grafisch vormgever, samen met mijn lieve vriend wonend in Groningen. Ik ben gek op creatief bezig zijn, geniet volop van de kleine dingen in het leven en houd erg van reizen. In mijn ogen is er niets mooier dan dit met elkaar te combineren!

Stil zitten vind ik moeilijk en daarom werk ik graag samen met andere creatievelingen. Het persoonlijke contact met anderen is iets waarvan ik enthousiast word. De projecten die ik aan ga staan dan ook helemaal in het teken van “samen”. Samen onze ideeën bundelen tot een concept, er samen over sparren, elkaar op weg helpen en elkaar steunen. Samen bereiken we echt het beste resultaat.

“EXCEPT NOTHING, APPRECIATE EVERYTHING “

BewarenBewaren BewarenBewaren

Looking for adventures

Wat ik al benoemde, is dat ik gek ben op reizen. Ik kom echt tot rust in de natuur. Even helemaal niets en wegdromen aan de Franse kust of genieten van een wijntje in Toscane, maar ook Arizona en Califonië hebben mijn hart gestolen. Op vakantie doen we niets liever dan erop uitgaan en ronddwalen door verschillende steden. De ervaring leert dan ook dat ronddwalen zonder bestemming in gedachten de mooiste resultaten geeft. Wat ik de afgelopen jaren heb geleerd is om juist zoveel mogelijk dingen te doen waar je echt blij van wordt en vooral te genieten van de kleine dingetjes in het leven en probeer zoveel mogelijk tijd met mijn familie en vrienden door te brengen.

“ENJOY THE LITTLE THINGS IN LIFE. ONE DAY YOU’LL LOOK BACK AND REALIZE THEY WERE THE BIG THINGS”

 

BewarenBewaren BewarenBewaren BewarenBewaren BewarenBewaren BewarenBewaren BewarenBewaren

Romantic, Timeless, Pure

Fotograferen doe ik vanuit mijn hart en intuïtie. Mijn liefde voor natuurlijk licht maken mijn beelden romantisch, tijdloos en eerlijk. Ik vind het belangrijk om mensen in beeld te brengen zoals ze zijn en om hierbij hun mooiste momenten vast te leggen. Ik houd van een klassieke en romantische stijl, maar ik kan evengoed genieten van een vintage- en ongedwongen buitenbruiloft.  

Things I loves

 

 

UPCOMING TRAVELDATES

2018