DIT WIL IK

Voordat we aan de videosessie beginnen, vind ik het belangrijk om jullie eerst een beetje te leren kennen. Daarom stuur ik jullie een korte vragenlijst toe. Zo kan ik al een beetje een beeld krijgen van wie jullie zijn en wat jullie verwachten van de videosessie.

2. 60-90 minuten filmen op locatie

Vervolgens prikken we een datum en ontmoeten we elkaar op een mooie locatie die bij jullie past. Een videosessie duurt meestal zo'n 1,5 tot 2 uur, waar jullie gezellig mogen spelen, klimmen en klauteren.

3. Prachtige video

Binnen 3 weken ontvangen jullie een video van 2-3 minuten. Jullie ontvangen een prachtige video van ongeveer 2-3 minuten, samen met 5 foto's. Zo hebben jullie niet alleen een tastbare herinnering aan onze tijd samen, maar ook nog wat mooie beelden om te koesteren.

FAMILIESESSIE

FAMILIESESSIE

Samen lachen, knuffelen en genieten in de natuur

Een fijne familiesessie

bij T' Nije Hemelriek

Bij het investeren in kostbare herinneringen van je gezin is transparantie essentieel. Een videosessie begint bij €225, waarmee we jullie unieke verhaal vastleggen met liefdevolle precisie. Gelegen in de omgeving van Groningen, Drenthe en nabijgelegen regio's, sta ik klaar om jullie te ontmoeten op een locatie die bij jullie past. Voor reizen buiten deze regio rekenen we een toeslag van €0,29 per kilometer. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid. We kijken ernaar uit om jullie familieavontuur vast te leggen!

Sweet words

Hebben jullie vragen, wil je meer informatie, of ben je klaar om een prachtige filmsessie te plannen? Neem gerust contact op via het contactformulier op onze website. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie mooie herinneringen te creëren!

BOEKEN