BRUILOFT

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Jullie trouwdag wordt de mooiste dag van jullie leven, vol met prachtige momenten en herinneringen om nooit meer te vergeten. Ik vind het fantastisch om deze momenten vast te leggen.

Tijdens de trouwdag probeer ik zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Ik vind het belangrijk om de complete dag vast te leggen zoals deze echt is en let op de kleine details die jullie verhaal vertelt. Op deze manier zorg ik ervoor dat er op jullie bruiloft niets vergeten wordt.

vanaf €1495

“PICTURES THAT REMIND YOU FOREVER OF WHAT IS MOST PRECIOUS IN YOUR LIFE”

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

DESTINATION WEDDING

Is jullie droombruiloft een intieme bruiloft in het buitenland, samen met jullie familie en vrienden? Natuurlijk reis ik ook graag met jullie mee naar het buitenland. Als bruidsfotograaf arriveer ik ten minste één à twee dagen voor jullie grote dag om alvast alle locaties te bekijken en de omgeving te verkennen. Wil je meer informatie ontvangen over trouwen in het buitenland? Neem contact op voor meer informatie en beschikbaarheid.

PRIJS OP AANVRAAG

Details

GOED OM TE WETEN

Het is mogelijk om een second shooter bij te boeken. Dit is zeker aan te raden omdat het erg fijn is en we alle tijd hebben om jullie grote dag vast te leggen.

Het is bij ieder pakket mogelijk om extra uren te boeken. De kosten hiervan zijn €125 per uur, inclusief BTW en reiskosten in Nederland.

 

INFORMATIE

Voorafgaand is het belangrijk om te weten dat ieder pakket een vrijblijvend kennismakingsgesprek (± 60 minuten) en een vervolggesprek bevat. Tijdens deze gesprekken nemen we gezamenlijk alle wensen en de bruiloft stap voor stap door.

Na jullie trouwdag ontvangen jullie, onafhankelijk van welk pakket er gekozen is, binnen vijf dagen een preview. Deze preview bevat alvast een aantal mooie foto’s. Jullie kunnen de preview bekijken én downloaden in een online galerij.

Hierna ga ik verder met de nabewerking van de geselecteerde foto’s. Binnen vijf tot zes werkweken ontvangen jullie een uitgebreide selectie van de foto’s in hoge resolutie op USB. Wanneer je voor pakket 2 of 3 kiest, ontvang je ook een aantal prints in een luxe bewaardoos.

Ik ben benieuwd naar jullie liefdesverhaal en hoor graag meer over jullie trouwplannen. Stuur me een mailtje en ik zal je een uitgebreide folder toesturen met alle informatie.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren