“We hebben ons voor deze styled shoot laten inspireren door de europese, historische architectuur, zachte stoffen en romantische kleuren. Geschiedenis, Romance en Elegantie, dat is precies wat liefde zou moeten zijn. Een van de meest prachtigste en adembeneemste kastelen van Nederland is Chateau Neercanne. Een klein stukje Frankrijk gelegen in het zuiden van Limburg. Het is een 17e-eeuws barok kasteel en is een perfecte plek voor de liefde. De magische tuinen, grote ramen, architecteur en details brengen deze plek tot leven en maakt dit tot een perfecte locatie voor twee geliefden om hun geloften te delen. 

De dromerige jurken, zachte stoffen, fijne accessoires, mooie bloemen, romantische kaarsen zijn perfect als inspiratie voor een elegante bruiloft. De pastel, bordeaux rood keurige rozen in combinatie met wilde bloemen helpen mee om de romantische sfeer vast te leggen. Deze kleuren zijn prachtig te combineren met zilver als accentkleur.

Een zachte romantische look voor make-up en haar van de bruid werd tot leven gebracht door Edith Remmen Visagie Maastricht. Het haar van de bruid is gestyled met een subliem haarjuweel van Drks online. Ze draagt een zachte en fladderende off schoulder jurk die speciaal door A La Eve is ontworpen. De bruidegom draagt een elegant donkergroen pak van Michael & Giso Weddings. 

De perfecte plek voor het aansnijden van de taart is te vinden op het terras van Chateau Neercanne. Gerlinde Bakt creëerde een taart voor deze shoot wat echt een kunstwerk is! De zachte roze details in combinatie met de bloemen maakte de taart helemaal af. Er werd geproost aan een romantische gedekte tafel die compleet is met prachtige stoelen en een schitterende centerpiece. Let’s Pop the Love heeft niet alleen de tafel fantastisch gestyled met zilver bestek, romantische kaarsen en kristal glazen, maar heeft deze editorial shoot ook nog eens georganiseerd en ervoor gezorgd dat alles in goede banen heeft geleid. De prachtige trouwdecoratie werd verzorgd door Feline Styling. De wedding stationery in combinatie met mooie kalligrafie, handgetekende elementen, wax zegels werd verzorgd door Dilani Schipper Fotografie & Vormgeving.”