Romantic Elopement in San Fransisco City Hall

Geschiedenis, Romantiek, Elegantie. Dat is precies wat liefde zou moeten zijn en erdoor omringd zijn. Precies wat deze Blush, Romantic SF City Hall Elopement laat zien. Een geschiedenis van liefde. Een liefde voor elegantie.

Aangetrokken door de prachtige architectuur en geschiedenis van het stadhuisgebouw van San Francisco. Het is meer dan zomaar een gebouw. Het is meer dan een plek voor zaken. Het is een plek voor liefde. Grote ramen, sierlijke details brengen deze plek tot leven en maken het de perfecte plek voor twee geliefden om intiem hun geloften uit te spreken en de reis van hun leven te beginnen.

In een blush kleurige, kanten jurk van Collezione Fortuna Fashion Boutique, met een prachtige boeket met roze en crèmekleurige bloemen van Studio Wildflower vastgebonden met de linten van Party Crush Studio wachtte Tiana op haar bruidegom. In de mooiste trouwschoenen van Bella Belle Shoes, roségouden en gouden geaccentueerde sieraden van Nikscandi Boutique en hun trouwringen veilig bewaard in een Bride to Bee doos tot het moment daar was

Haar zachte romantische look voor de make-up en het haar van de bruid werd tot leven gebracht door Urban Beauty Loft. De blush en crème-kleurige stationery set van Ashley Baumgartner, paste precies in het plaatje van zachte kleuren.

Terwijl Tiana en Andrew zich voorbereidden om hun geloften af te leggen, waren Ashley Baumgartner Photography Calligraphy en Dilani Schipper Fotografie & Vormgeving er om hun liefdesverhaal, hun vreugdevolle verbintenis, gegiechel en de kussen vast te leggen. Het was echt een romantisch en mooi om vast te leggen.

Gepubliceerd op de fine art blog Dusty Blue