“Sebastian en Terri ontmoetten elkaar in 2007 toen zij beide als gaststudenten uit Amerika studeerde aan de Universiteit van Oxford in Engeland. Ze begonnen meteen te daten en waren verloofd al voordat ze Engeland verlieten (op 21 en 22-jarige leeftijd!). Kort daarna vlogen ze naar Barcelona en vierde samen hun elopement, een intieme huwelijksceremonie met z’n tweetjes. En inmiddels zijn ze al 10 jaar getrouwd!

Hun liefde heeft Sebastian en Terri al naar alle uithoeken van de wereld gebracht. Ze hebben in Engeland, Pennsylvania, Texas en Nieuw-Zeeland gewoond en wonen momenteel samen met hun kinderen in San Francisco.

Ze hebben niet veel tijd voor hunzelf met hun drukke werkschema’s. Samen zijn zij de ouders van een 4-jarige en twee geadopteerde zonen van 13 en 16 jaar. Sebastian werkt in Silicon Valley als senior software-ingenieur en Terri is eigenaar van Cerise Photography en verpleegster in een ziekenhuis in San Francisco.

Toen ze de kans kregen om de kinderen bij hun ouders achter te laten en een romantische reis naar Parijs te maken, twijfelde ze geen moment!  Ze vlogen naar de stad van de liefde en boekte een romantische anniversary shoot.

Voor deze fotoshoot droeg Terri een prachtig gebloemde jurk van Domenica Domenica en Sebastian een pak van Zara. Terri’s ketting is gemaakt van haar originele verlovingsring uit de tijd dat ze nog op de universiteit zat, waarvoor ze betaalden met een kleine studielening. Haar huidige ring, die ze voor hun vijfjarig jubileum kreeg, is een tweekaraats Tacori-zetting. Haar gouden armband van Cartier was een geschenk op de dag dat ze hun zonen adopteerden.

Van Terri:

“Onze ochtend in Parijs was ronduit magisch! Ik werd wakker en werd in de watten gelegd door de lieve makeup artist Anna Jazelle. We liepen door Parijs, naar de meest prachtige bezienswaardigheden. We draaiden, kusten en dansten. Het was zo romantisch!

We hebben talloze speciale momenten samen gehad: van wandelen op het platteland in Nieuw-Zeeland, Sangria drinken in een badplaats in Portugal tot kamelen rijden in het Atlasgebergte in Marokko. “Er zijn zoveel dingen die ik bewonder aan Sebastian. Hij is knap, grappig, en een geweldige vader. Hij is aardig, volhardend en verlicht een kamer met zijn energie”. Ik heb het gevoel dat ons gezin echt begon op de dag dat onze zoons bij ons kwamen wonen.We hadden meteen het gevoel dat we samen op een nieuw pad waren. Binnen een maand nadat de jongens bij ons introkken, was ik zwanger van mijn dochter en de rest is geschiedenis.”

Van Sebastian:“Iedere dag van onze relatie heeft Terri me geholpen om een ​​beter persoon te worden. Ik heb zoveel geluk dat ik iemand heb gevonden die zo’n sterke rol heeft gespeeld in het worden van mijn ware zelf. Ik heb nog nooit een beter persoon ontmoet dan Terri. Ze ziet situaties en mensen voor wat ze werkelijk zijn en schuwt de waarheid niet. Samen een gezin stichten is een ongelooflijke ervaring geweest. Er gaat niets boven de vreugde van samen een gezin te zijn.”