LOVESHOOT

Ik ben gek op liefde, want liefde zit hem in de kleine dingen die je samen deelt. Tijdens een loveshoot is het belangrijkste doel dat jullie ontspannen samenzijn terwijl ik de mooie momenten die tussen jullie gebeuren vastleg. We kiezen een locatie die bij jullie past en waar jullie mooie herinneringen aan hebben. Hier halen we herinneringen, emoties en dromen op.

Toch nog een beetje zenuwachtig? Geen zorgen, tijdens de fotoshoot zal ik kleine aanwijzingen geven waardoor je je snel op je gemak zult voelen. De aanwijzingen die ik geef zorgen voor échte aandacht voor elkaar, waardoor de nadruk niet op poseren ligt, maar op jullie echte lach.

vanaf €245

“EVERY PICTURE HAS A STORY TO TELL”

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

ENGAGEMENT SHOOT

Ja, jullie zijn verloofd! Een verloving vind ik een prachtig moment om vast te leggen en het is dan ook één van de onderdelen die ik aanstaande bruidsparen aanraad. Een verlovingsshoot legt jullie mooie momenten vast en is alvast een mooie gelegenheid om kennis te maken met mij als fotografe. Tijdens deze shoot is het belangrijkste doel om ervoor te zorgen dat jullie je op je gemak voelen en ervaren hoe het is om samen voor de camera te staan, zodat dit jullie grote dag een stuk minder spannend zal zijn.

vanaf €145

LOVESHOOT BUITENLAND

Zijn jullie op zoek naar een romantische loveshoot op een mooie locatie in het buitenland? Een fotosessie in Italie aan de zee? Of liever prachtige foto’s van jullie samen in een romantisch stad als Parijs? Ook dan ben ik er natuurlijk graag voor jullie. We reizen het hele jaar door en houden van nieuwe bestemmingen.

Voor meer informatie kan je contact met me opnemen via het contactformulier. Ik stuur jullie dan graag een uitgebreide informatiefolder toe.

Prijs op aanvraag

“A TRUE LOVESTORY NEVER ENDS”

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

INFORMATIE

Voorafgaand aan de loveshoot neem ik graag met jullie samen jullie ideeën en verwachtingen door. Jullie mogen een locatie kiezen die belangrijk voor  is en waar jullie samen fijne herinneringen aan hebben. Als laatste kiezen we samen een datum en tijdstip. Op de dag zelf nemen we één tot anderhalf uur de tijd om te fotograferen.

Na de fotoshoot maak ik een selectie van de foto’s en ga ik aan de slag met het bewerken. Binnen 3 dagen ontvangen jullie een preview die jullie kunnen bekijken op een persoonlijke online gallerij. Het aantal foto’s dat jullie ontvangen, hangt af van het pakket dat jullie hebben gekozen. Je ontvangt minimaal 35 zorgvuldig bewerkte foto’s.

Meer weten over de pakketten & tarieven? Ik stuur jullie dan graag een uitgebreide informatiefolder toe.

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren