Een jaar geleden vloog ik naar Amerika, dit leek me een goed moment om nog even terug te blikken naar de Showit United conference 2017.
Al een lange tijd stond Amerika op mijn lijstje. En toen het na 11 jaar zo ontzettend goed ging met me gezondheid, besloten we om die droomtrip te gaan maken. Ik besefte me dat als je een droom hebt, je ervoor moet gaan! Want je weet nooit wat er volgend jaar gaat gebeuren. Met dit in gedachten heb ik mijn United-ticket gekocht en ben ik mijn kleine solo trip gaan plannen.

 

Bekijk hieronder de highlight video

 

Wat is Showit United
Voor als je niet weet wat Showit is, het is een website building platform. Showit biedt de mogelijkheid om templates te customizen zonder een code te gebruiken. De eigenaar heeft een enorm hart voor het samenbrengen van een community die elkaar ondersteunt en aanmoedigt! Als je een groeiende creative onderneming wilt opbouwen, wilt leren van gemotiveerde succesvolle fotograferen en tegelijk wilt werken aan je fotografie skills, dan moet je bij Showit United zijn!

 

United is meer dan een conference, het is meer een zomerkamp voor fotograferen. Eens per jaar komen dan ook honderden fotografen bijeen om hun passies te delen, elkaar motiveren en te inspireren. Vorig jaar werd het gehouden in het zonnige Arizona. United is een plek om te groeien, niet alleen voor je bedrijf maar ook als persoon.

 

First time
Na maanden wachten was het eindelijk daar en pakte ik mijn spullen in voor een solo trip naar Arizona. Arizona is echt prachtig! Wat een heerlijke staat, zoveel lieve mensen en niet te vergeten, heerlijk zomers weer. Het was niet alleen mijn eerste keer naar United, maar het was ook mijn eerste solo reis en wel naar de VS. Ik wist totaal niet wat ik van de conference kon verwachten en was zo nerveus om dit te doen, maar ik voelde me zo welkom toen ik aankwam. Ik verbleef in het hotel Marriott Resort Tempe en deelde mijn kamer met mijn roomie Nicole. We kregen een leuke gevulde goodiebag met een Showit beker, een deken, t-shirt, notitieboekje, oorbellen en heel veel kortingen. Op de achterkant van elke keycord stond een lijstje met 3 mensen die je moest proberen te vinden tegen de tijd dat United voorbij was. Ik vond dit een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik heb 2 van de 3 knuffelvriend ontmoeten. Ja knuffel je leest het goed. Elkaar de hand schudden is ok maar een echte knuffel zegt hallo.

 

De volgende dagen waren vol met motiverende sprekers, inspirerende gesprekken, heerlijke maaltijden en herinneringen om nooit meer te vergeten. We begonnen de zondagavond met een poolparty. Op maandag begonnen de eerste main-en breakouts sessies en later op de dag gingen we naar Rustler’s Rooste voor een fiesta-gevulde avond met diner, line-dancing en drankjes. Elke jaar op de laatste avond is er een gala. Dit jaar was het thema Black & Gold. We konden vooraf  ons haar en make-up laten doen. We werden opgehaald door een limousine en reden door naar Legacy Golf Resort voor cocktails, fancy diner en dancing. Het was de ‘prom’ die ik nooit heb gehad, zo leuk om eens mee te maken.

 

Conclusie
Het waren 4 intensieve dagen en toch heb ik veel breakout sessies moeten missen om uit te rusten in mijn hotel kamer. Maar het was een fantastisch ervaring om al deze geweldige sprekers te ontmoeten. Zo mooi om te horen hoe ze niet alleen hun successen met ons deelde maar ook hun moeilijke momenten.

Ik was een beetje bang dat de topics vooral zouden gaan over succes, geld en hoe je je zelf moet promoten. Maar gelukkig was dit helemaal niet het geval, natuurlijk waren er sprekers die wel over vertelde, maar ze vertelde vooral hoe waardevol je tijd is en familie en vrienden belangrijker is dan welke baan dan ook. Dit was voor mij zo fijn om te horen, omdat ik hier al een tijd mee bezig was, maar nu ook hoorde van anderen dat succes bestaat uit meer dan alleen cijfers, maar hoe je op een gezonde manier aan je een bedrijf kunt werken zonder teveel van je vrije tijd te moeten inleveren.  Het maakt niet uit of je nu 40 bruiloften of een aantal bruiloften fotografeert, net begin met je bedrijf of al een aantal jaren bezig bent. Iedereen wordt er als gelijk gezien en dat vind ik erg fijn.

Ik ben helemaal geen type die emotionele wordt van gesprekken maar de speech van Katelyn James kwam goed binnen. We hebben tijdens de gala nog even geklets en wat een prachtige en lieve vrouw is zij. De sprekers op de conference zijn zo open en persoonlijk. Ze komen bij je zitten om gewoon eventjes kennis te maken en te kletsen over van alles en nog wat. Dit is zo leuk, omdat je zo echt te zien krijgt wie er achter het bedrijf zit. Zo praatte ik met Abby Grace over prachtige vakantie landen, met Amy Jordon over hun geplande trip naar Amsterdam en namen we een limousine met Julie Paisley terug naar het Hotel. Ik heb tijdens Showit United zoveel mooie en lieve mensen ontmoet die ook deelnamen aan de conference. Ik werd overweldigd door alle positiviteit en enthousiastme. Het is prachtig te zien hoe iedereen elkaar support en ik heb me geen moment alleen gevoelt. Samen eten, klaarmaken voor het gala en natuurlijk nieuwe headshots maken in de woestijn.  Ik heb enorm veel geleerd, genoten, en gelachen maar vooral thuisgekomen met heel veel nieuwe inspiratie.

Mijn meer dan 15 uur durende vlucht was het allemaal de moeite waard!

 

 

  

 

SHARE