info

Logo & Branding

TARIEVEN & PAKKETTEN

Het is mijn passie om kleine creatieve ondernemingen te helpen door een prachtige huisstijl te ontwikkelen die bij hun past. Ik ontwerp huisstijlen en bied drukwerk aan dat gezien én gevoeld mag worden. Ik hou ervan om creatieve, luxe en handgemaakte materialen toe te voegen om jou huisstijl een unieke uitstraling te geven. Je kunt denken aan mooie kleuren, handgeschept papier, kalligrafie of illustraties die jou ontwerp naar een hoger niveau tillen.

Een huisstijl bestaat uit een logo en visitekaartje. Hieronder leg ik uit wat er in het pakket zit en hoe we samen tot een prachtig ontwerp komen. Onthoud dat het realiseren van een merk tijd kost, maar dat je je met een goed ontwerp ook gemakkelijk onderscheid van de rest.

VISUELE IDENTITEIT

Om op te vallen in de markt, is het belangrijk dat jouw bedrijf weerspiegelt wie jij bent als ondernemer. Je wilt jouw unieke waarden, boodschap en passie terug zien in je merk. Samen gaan we op zoek naar jouw brandstory.

Om erachter te komen wat jouw brandstory is, is het van belang om een aantal vragen te beantwoorden. Namelijk, Is er een boodschap die je wilt overbrengen? Wat is het imago dat je met jouw bedrijf wilt uitstralen? Wat zijn je dromen en plannen voor je bedrijf? Wat zijn de kernwaarden van jouw bedrijf en wie is je ideale klant?

Wanneer de basis staat, gaan we aan de slag met het vertalen van je merk. De identiteit van je bedrijf noemen we ook wel de visuele presentatie. Je laat in je huisstijl zien waar je voor staat en wie wil je aanspreken. We zorgen er samen voor dat alle huisstijlelementen, logo en kleuren passen bij jou en je onderneming zodat we jouw ideale klant weten te bereiken.

bekijk

WERKWIJZE

2.

3.

1.

DESIGN

LEVERING

BRIEFING

Ontwerp

Op basis van het moodboard, ga ik aan de slag met de eerste schetsen van het logo. Je ontvangt van mij een aantal logovoorstellen.

Tijdens de ontwerpfase hebben we veel contact en is er ruimte om feedback te geven. Waarna jij een selectie maakt met je favorieten ontwerpen. Vervolgens werk ik jouw favorieten verder uit en maak ik een aantal huisstijl voorstellen. Denk aan visitekaartjes, social media templates en promotiematerialen. Aan de hand van jouw feedback finetunen we jouw logo en huisstijl tot het helemaal naar wens is. In de laatste fase zal het definitieve logo en huisstijl worden gemaakt.

Bestanden

In de laatste fase heb ik alle feedback verwerkt tot een definitief logo en huisstijl. Je ontvangt van mijn verschillende bestanden, namelijk een jpg, png, eps en pdf van de logo(variaties), illustraties, en/of pdf bestanden zoals een visitekaarten of flyer.

Ook ontvang je de branding guide. Dit is een handleiding van jouw ontwerpen met uitleg over de logovariaties, huisstijlelementen, lettertypes en kleurenschema.

Brainstormsessie

Voordat we echt aan de slag gaan, gaan we samen even zitten. Het is belangrijk om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wie jij bent als ondernemer, waarom je doet wat je doet, wat je missie is, wat je wilt uitstralen met je bedrijf en welke doelgroep je wilt aanspreken.

Het is van belang dat jouw logo en huisstijl past bij jou onderneming. Aan de hand van ons gesprek bepalen we de juiste look & feel. Je ontvangt na onze brainstormsessie een moodboard, wat laat zien welke richting we op gaan voor de identiteit van je merk.

bekijk

PAKKETTEN

Ben je op zoek naar een nieuw logo of heeft je huidige logo een rebrand nodig? Samen gaan we aan de slag met het creeeren van een logo wat past bij jou visie en onderneming.

MEEST GEKOZEN

1

2

PAKKET

PAKKET

- Brainstormsessie

-Moodboard

- 3 logovoorstellen

- Ontwerp van logo

-Bestanden - png ,jpg, eps & pdf

- Brainstormsessie

-Moodboard

- 3 logovoorstellen

- Ontwerp van logo

- Branding Guide

- Opmaak visitekaartje

-Bestanden - png ,jpg, eps & pdf

VANAF

VANAF

€345

€295

ADD ONS

vanaf €90

vanaf €90

vanaf €245

vanaf €75

vanaf €295

vanaf €65

vanaf €90

Flyer

Bedankkaartje.

Brochure

Social Media Templates

Magazine

Illustraties

Prijslijst PDF

LIEVE WOORDEN

RECENT WERK

Get in touch